keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Kylppäriunelmia


Suomalaiset remontoivat kylpyhuoneitaan keskimäärin kerran viidessätoistavuodessa - sitten kun tila alkaa olla jo auttamattomasti "loppuun käytetty", laatat irtoilevat ja maalipinnat rapisevat. Näin meilläkin. Olen päässyt onneksi tämän vuoden aikana tutustumaan hyvin läheltä kylpyhuoneremontointiin, upeisiin laattamallistoihin sekä kylpytilakalusteisiin kuvausten muodossa. Nyt olen löytänyt sen mitä haluan omasta kylpyhuoneestamme ja muutos saa alkaa!

Sävyiksi valitsen maanläheisiä värejä, sillä mielestäni ne paitsi sopivat saumattomasti maaseutukotiimme, ovat myös helppoja yhdistellä erilaisiin kausiväreihin kylpyhuonetekstiilien muodossa. Ja ehkä siksi, että minulta puuttuu se rohkeus valita jotain räiskyvämpää. Kalusteissa puolestaan suosin suoralinjaisuutta ja lapsiperheen kannalta tärkeää käytännöllisyyttä - lasitettu suihkunurkkaus on ehdoton valinta, jos haluaa pitää pisarat kurissa, kaapistojen sekä laatikostojen ulottumattomissa.


Tässä kylpytilassa on kaipaamaani sävymaailmaa, jota voi raikastaa kausisävyin. Laatat ja kalusteet Laattapiste Oy.
Kuvan hana puhuttelee kauniilla muotokielellään ja veden soljuminen putousmaisesti tuo ikään kuin palan luontoa kylpyhuoneeseen - tämä meille. Hana on Laattapisteen maahantuoma Axor Massaud -malli, kalusteet ja laatat myös Laattapisteen mallistoa.

Suihkunurkkaus luo tilaan paitsi ryhdikkyyttä, suojaa kylpytilakalusteita vesiroiskeilta - ehdottoman hyvä valinta lapsiperheen kylpyhuoneeseen. Nämä kalusteet miellyttävät silmääni suoralinjaisuudellaan, vielä pitää vain päättää tulevatko ne meille kokovalkoisina vai valko - puusävytteisinä.  Kuvien tuotteet Laattapisteen syksyn 2011 uutuusmallistoa.    

Ja jos olisin rohkeampi....

Mustan puhutteleva sävymaailma ja alan viimeisintä designia olevat kylpytilakalusteet - upean maskuliininen yhdistelmä. Ehkä rohkenen valita nämä  remontin tarpeessa olevaan wc-tilaamme. Kalusteet, hanat  ja laatat Laattapiste Oy.  


Nyt kun vielä löytyisi se aika tämän kaiken aloittamiseen! Tai kätevä remonttimies.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti