keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Haaveena Chilinen keittokirja

Olemme mieheni kanssa jo pitkään haaveilleet omasta pienestä keittokirjasesta, jonka reseptit pohjautuisivat Chilisiin makuihin ja omiin kotimaisiin tuotteisiimme. Keittokirjan tarkoituksena ei olisi ainoastaan ihanien reseptien jakaminen, vaan myös chilitietoisuuden kasvattaminen.
Törmäämme usein väitteeseen "chili on aivan liian tulista minulle" - sitähän chili ei ole, oikein käytettynä. Chilin käyttö hienostuneesti mausteena korostaa ruoka-aineiden omia aromeja ja tuo upean maukkaan vivahteen ruokaan kuin ruokaan - terveellisyyttä unohtamatta.

Chilirapupyree

Chilinieriää


Nyt olemme vihdoin tarttuneet härkää sarvista ja ryhtyneet tuumasta toimeen. Tavoitteenamme on tehdä joka viikko yksi uusi chilisruokaresepti, resepti, jonka mukaan kuka tahansa osaa loihtia lautaselle mahtavia makuelämyksiä. Kuvaamme annokset ja laitamme reseptit Facebook -sivuille kaikkien nähtäviksi ja kokeiltaviksi. Näistä resepteistä toivomme palautetta ja kokemusten jakoa, jotta osaamme projektin päätteeksi valita keittokirjaan ne parhaimmiksi koetut ruokaohjeet.Chiliset pikkupizzat

Tyrnibroileripasta


Pippuripihvi Savuchilikastikkeella
Käy kurkkaamssa näidenkin ruokien ohjeet Facebookissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti