maanantai 19. syyskuuta 2011

Kesän juhlaa

Taas on yksi lämmin intiaanikesä ohitettu ja syksyisenä sadepäivänä on hyvä hetki vetää lämpöiset villasukat jalkaan sekä katsastaa kesältä kertynyttä kuvasaldoa. Henkilökuvaajana olen etuoikeutettu päästessäni viettämään miltei koko kesän toinen toistaan ihanammissa hääjuhlissa sekä ikuistamaan muita tärkeitä hetkiä, kuten rippi- ja valmistujaisjuhlia. Hääkuvauksia kertyikin miltei jokaiselle kesälauantaille aina juhannuspäivä mukaan lukien ja  sain tutustua jälleen suomen kauniisiin kirkkoihin, ihaniin juhlapaikkoihin sekä onnellisiin hääpareihin. Kiitos kaikille pareille tästä mahdollisuudesta!


Hääjuhlien lomassa oli mukava keskittyä rippi- ja ylioppilaskuvauksiin, joita tänä kesänä pääsi toteuttamaan kauniin aurinkoisissa maisemissa ja lämpöisessä kelissä. Miljöökuvaukset ovatkin selkeästi lisääntyneet suhteessa studiopotretteihin - studiokuvatkin tosin puoltavat yhä asemaansa täällä pohjolan epävakaissa keleissä. Lämpimät kiitoket myös nuorille rippi- ja ylioppilasasiakkailleni!
Kuvia kertyi työn ohella myös vapaa-ajalta niin lasten harrastuksista, luonnosta kuin mökiltä ja retkiltäkin, mutta näistä myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti