perjantai 16. syyskuuta 2011

Habitare 2011

Laattapiste Oy, osasto 7 h 19
Habitare -messut ovat tänä vuonna suuremmat kuin koskaan ja tarjontaa on aina sisustamisesta taiteeseen ja antiikkiin. Kannattaa käydä paikan päällä ihastelemassa monipuolisia messuja sisustamisesta ja designista kiinnostuneille! Habitare on avoinna suurelle yleisölle 15. - 18.9.2011.
Minulla oli ilo käydä keskiviikkona tutustumassa messuihin sekä kuvaamassa Laattapiste Oy:n upea osasto. Osaston värimaailma oli puhutteleva musta-punainen ja esillä oli toinen toistaan kiehtovampia keraamisia laattoja sekä kylpytilakalusteita. Oli ilahduttavaa huomata miten osastolla tuotiin esiin koko kylpythuonerakentamisen prosessi aina suunnitelusta valmiiseen kylpyhuoneeseen - kaikki samasta paikasta, asiantuntevalla ja ennakkoluulottomalla otteella!
Ammattilaisasiakkaille oli tarjolla oma osastonsa, jossa esiteltiin alan viimeisimpiä trendejä sekä ammattilaisille suunnattua kokonaisvaltaista palvelukonseptia.

Mielenkiintoinen uutuus oli suomalaisen Antti Yli-Sassin Laufenille suunnitelemat wc-istuin sekä pesuallas - upeaa kansainvälistä muotoilua! (Kuva vasemmalla)
Myös uudet suurikokoiset, voimakkaan struktuuriset laattapinnat puhuttelivat merellisellä muotokielellään sekä loisteliaalla metallin ja helmiäisen hohteellaan. (Kuva oikealla)Uutta muotoilua pesutiloihin - pehmeän pyöreitä linjoja.


Mikäli kylpyhuoneremontti on ajankohtainen aihe, suosittelen tutustumista Laattapisteen monipuoliseen mallistoon sekä asiantuntevaan palveluun: http://www.laattapiste.fi/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti