perjantai 1. helmikuuta 2013

Prinsessa ja farkut

Kevään sapattivapaan johdosta palailen pienen tauon jälkeen hieman erilaisella postauksella. Koska olen siis lomalla, ei kuvia synny työn merkeissä ja ehdin taas enemmän taltioida omaa jälkikasvua (heidän harmikseen).


Meidän pikkuneiti on varsinainen prinsessa eikä suostu kovinkaan helpolla pukeutumaan muuhun kuin pinkkiin tai vähintäänkin liehuviin helmoihin. Farkut ovat täysin pannassa, ne ovat poikia varten ja lisäksi "tosi typerät päällä". No, istuvuusongelmaa en pystynyt juurikaan korjaamaan mutta pikku tuunauksella farkuistakin saatiin kuin saatiin hovikelpoiset. Pinkki paljettikimalle, jota lupailtiin myöhemmin vielä lisää, sai tämän herkimmänkin prinsessan taipumaan!

Meidän piti alunperin kuvata vain pari otosta tuosta käänteen tekevästä tuunauksesta mutta innostuimme hieman "ilmekuvailemaan".Ilmekuvailu on muuten jotain, mitä suosittelen kaikille vanhemmille - lapsi nauttii kun saa olla kameran edessä ihan oma itsensä ja hassutella, kermana kakun päällä näitä kuvia on myös hauska sitten yhdessä katsella. Toimii hienosti  "valokuvaterapiana" niin pikkuiselle kuin äidillekin! (Ja ei tämä hauskuuttelu vaadi mitään kuvausarsenaalia, ihan kännykkäkamerakin ajaa saman asian.)

Iloista ja naurun täyteistä viikonloppua!

1 kommentti: