torstai 14. kesäkuuta 2012

Muutosta ilmassa, uutta elämässä - työssä ja kotona

Muutto on vihdoin ohi, remonttia vielä hieman jatketaan, kotia sisustetaan ja työt jatkuvat entiseen tapaan - uusissa tiloissa. Uusi kotimme ja työpaikkamme sijaitsee vehreässä ympäristössä mutta kaikkien palveluiden läheisyydessä ja studiollekin on helppo saapua mistä tahansa Pirkanmaalta. Pihapiirin vehreys tarjoaa nyt myös ulkokuvausmahdollisuuden studiokuvien yhteydessä!

Studio on avattu ilman suurempia juhlallisuuksia - ehkä niidenkin aika vielä koittaa työkiireiden hellitettyä. Kotiterassista ei juurikaan olla ehditty vielä nauttia mutta muutama kesäkukka on toki löytänyt jo sinnekin tiensä.

Sisätiloissa tehtiin ennen muuttoa pientä pintaremonttia - kiitos Huoneistoremontti Ykköselle upeasta työn jäljestä! Hiotut ja lakatut lattiapinnat, puhtaan valkoiset seinät ja valkeaakin valkeampi wc -tila onnistuivat juuri suunnitelmien mukaisesti. Ja pikkuneitikin sai toteuttaa vaaleanpunaista prinsessaunelmaansa seinien ja lattian valkeudesta huolimatta.
Kaiken kiireen keskellä ollaan ehditty käväistä jo paikallisissa kaupoissakin, sillä pitäähän jokaisen Pirkanmaalla asuvalla pikkuneidillä olla omat vaaleanpunaiset Reinot! Itse en ole VIELLÄ niin tamperelaistunut mutta rohkaistuin kuitenkin tavanomaista raikkaampiin sävyihin kesäauringon (ja muuton) kunniaksi! Ja keltaisesta innostuneena sai pojan huone Muuton raikkaan valaisimen.

Tervetuloa tutustumaan uuteen studioon (auki ajanvarauksella)! Ja seuraavaksi hieman näytteitä muista Pirkanmaalaisista kodeista töiden puitteissa..

3 kommenttia:

  1. Voi kun näyttää ihanalta!!!! WoW!!! Me tullaan lasten kanssa.. öö.. oota kun kaivan kalenterin.. Siis oikeesti ajellaaan sinne joku päivä!

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa!! Päivä Särkänniemessä ja uudesa Angry Birds -land:ssä voisi kruunta visiitin. Innolla odotellaan muutenkin vierailijoita sieltä "etelästä" - ja erityisesti tietysti teitä.

    VastaaPoista
  3. No oikeesti tullaan! Soittelen juhannuksen jälkeen kun kotiudutaan!

    VastaaPoista