torstai 1. maaliskuuta 2012

Lapsia, perheitä ja lemmikkejä

Helmikuu taittui ennätysnopeasti ja kuva-arkisto karttui taas huikealla määrällä kuvia niin perheistä, pienokaisista kuin lemmikeistäkin.

1-vuotiskuvauksia on aina ihana tehdä ja onnistumisen riemu on suuri kun pienokaisen hymy tallentuu onnistuneesti ruudulle. Pienimpien lasten kanssa kuvauksiin kannattaa aina varata reilusti aikaa, jotta välillä voidaan pitää pieniä taukoja ja säilyttää kuvattavalle miellytävä lapsen tahtisuus.

Perhekuvauksista puhumattakaan - kun kuvattavia on useita ja osa vielä vaippaikäisiä, pitää varautua aivan kaikkeen. Useimmiten kuvaukset kuitenkin onnistuvat mutkattomasti kun lapset saavat olla lähellä vanhempiaan ja uusi jännittävä tilanne unohtuu nopeasti.Perheen leikki-ikäiset ilahtuvat kun pääsevät välillä yksinkin kuvaan - vaikka vain rappujen takaa veikeästi kurkistellen.


Kaikista kuvattavista haastavimpia ovat kuitenkin yleensä lemmikit, poikkeuksena tämä valloittava, jo kunniotettavaan 10 -vuoden ikään ehtinyt Bulldog, joka tuntui jopa nauttivan kuvausmallin roolistaan.Kiitos jälleen kaikille kuvattaville hienosta yhteistyöstä ja aurinkoista kevään odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti