Olemme mieheni kanssa jo pitkään haaveilleet omasta pienestä keittokirjasesta, jonka reseptit pohjautuisivat Chilisiin makuihin ja omiin kotimaisiin
tuotteisiimme. Keittokirjan tarkoituksena ei olisi ainoastaan ihanien reseptien jakaminen, vaan myös chilitietoisuuden kasvattaminen.
Törmäämme usein väitteeseen "chili on aivan liian tulista minulle" - sitähän chili ei ole, oikein käytettynä. Chilin käyttö hienostuneesti mausteena korostaa ruoka-aineiden omia aromeja ja tuo upean maukkaan vivahteen ruokaan kuin ruokaan - terveellisyyttä unohtamatta.
|
Chilirapupyree |
|
Chilinieriää |
Nyt olemme vihdoin tarttuneet härkää sarvista ja ryhtyneet tuumasta
toimeen. Tavoitteenamme on tehdä joka viikko yksi uusi
chilisruokaresepti, resepti, jonka mukaan kuka tahansa osaa loihtia
lautaselle mahtavia makuelämyksiä. Kuvaamme annokset ja laitamme
reseptit
Facebook
-sivuille kaikkien nähtäviksi ja kokeiltaviksi. Näistä resepteistä
toivomme palautetta ja kokemusten jakoa, jotta osaamme projektin
päätteeksi valita keittokirjaan ne parhaimmiksi koetut ruokaohjeet.
|
Chiliset pikkupizzat |
|
Tyrnibroileripasta |
|
Pippuripihvi Savuchilikastikkeella |
Käy kurkkaamssa näidenkin ruokien ohjeet
Facebookissa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti